11. kesä, 2021

Pormestari

Kuvassako Helsingin tuleva pormestari? Olen vähän epäillen suhtautunut Juhan Vartiaiseen pormestarina. Tänään kyllä osasi kuunnella minua todella hyvin tänään Espan puistossa. Puhuin tietysti lempiaiheestani eli Helsingin krillikioskeista ja niiden mielivaltaisesta lakkauttamisesta. Kerroin hänelle, että jos hänestä tulee pormestari, niin tutkii ensimmäisenä tehtävänä Helsingin krillikioskien huonon tilanteen. Taisi siinä häneltä kirosanakin tulla, kun hän kysyi johtuuko tilanne eräiden puolueiden lihavastaisuudesta. Sanoin, etten tiedä tarkasti, mutta epäilen asiaa vahvasti. Hänellä oli selvästi hyvin reipas ja jämäkkä ote asiaan. Samaa ei voi sanoa Vasemmistoliiton ja Demareiden vaalikojuista, joissa kysyin samaa asiaa keskiviikkona. Ei ollut kaukana, että olisin lentänyt pihalle. Sen verran kylmää oli äänestäjän kohtelu näillä kojuilla, kun puhui grillikioskeista.

Jos Juhana Vartiainen valítaan pormestariksi, niin lähetä hänelle päivitetyn version grillikioskien tilanteesta Helsingissä. Anni Sinnemäen valinta pormestariksi olisi Helsingin krillikioskien kuolinisku.

#kokoomus #pormestari #helsinginpormestari #krillikioskit #helsingingrillikioskit  #vasemmistoliitto #puolueet #lihavastaisuus #liha #kotimainenliha #kotimainenruoka #äänestäjät #demarit #vasemmistoliitto #vaalikojut #jämäkkäote #annisinnemäki #torikrilli #kauppatoringrillikioski #kirosana #taisikirosanatulla #äänestäjä #juhanavartiainen #tulevapormestari