1. kesä, 2021

Pormestari

HS Gallup Helsingin suosituimmasta pormestariehdokkaasta on aika mykistävä. Siinä Sinnemäki johtaa, Vartiainen on toinen Razmayer kolmas ja Halla-aho vasta kuudes. Jopa Liike-Nytin Harkimo on laitettu Halla-ahon edelle.

Veikkaustoimisto Unibetin listoilla taas Halla-aho saa Helsingissä pienimmän kertoimen 1,20, Vartiainen(Piha) 4,75, Sinnemäki 7,50,  Razmyar 9,00 ja Harkimo 11,00.  Puolueista Kokoomuksella ja Perusuomalaisilla  on kerroin Suomessa on 1,85, Sdp 4,50, Suomen keskusta 50 ja Vihreä liitto 100, Vasemmistoliito 200. Helsingissä Kokoomuksella on pienin kerroin. Onko Hesarilla siis pätevämpää tietoa, sen näemme heti vaalien jälkeen. Ainakin viime eduskuntavaaleissa HS arvoi läpimenevät ehdokkaat Helsingissä todella pahasti pieleen.

#gallup #hs #hsgallup #unibet #sinnemäki #vihreät #vartiainen #razmayer #hallaaho #harkimo #perussuomalaiset #pormestariehdokas #suomenkeskusta #sdp #kokoomus #liikenyt #kokoomus #liikenyt #vihreäliitto  #vasemmistoliitto #pieninkerroin #kerroin #vedonlyönti #vedonlyöntikuntavaalit #hesari #helsinki #helsinginpormestariehdokas #puolueet #puolueista