27. touko, 2021

Kuntavaalit

Eilen alkoi kuntavaalien ennakkoäänestys! Ilma ei ollut oikein suotuisa äänestämiselle Espoossa. Tuuli oli niin kova, että tuskin pääsi eteenpäin. Sateenvarjokin meni ympäri useampaan kertaan. Silti vaaliuurnille oli päästävä, hinnalla milla hyvänsä.

Tällä kertaa äänestin nuorta miesehdokasta. Tutkin ennakkoon hänen viestintää ja mainontaa. Halusin ehdokkaan, joka ajaa elävää kaupunkikulttuuria. Ehdokas joka ei halua tappaa yrityksiä kaupungista ja joka on myös itse tehnyt oikeita töitä. Mielestäni löysin sopivan ja ainakin pienen hetken olin ylpeä siitä.

Olen vieläkin äänestänyt kaikissa kunta, eduskunta, Euro ja presidentinvaaleissa. Pieni saavutus on sentään tuokin. Äänestäminen antaa ainakin oikeuden valittamiseen, opetti aikoinaan historianopettajani.

#kuntavaalit #vaalihuone #ennakkoäänestys #äänestäminen #sateenvarjokin #hirveätuuli #vaaliuurna #vaalit2021 #miesehdokas #elävääkaupunkikulttuuria  #ylpeäsiitä #saavutus #pienisaavutus #eduskunta #euro #kunta #oikeitatöitä #espoossa #ehdokas #nuoriehdokas #oikeusvalittamiseen #aikoinaan #historianopettaja