24. touko, 2021

Vaalit

Enää pari päivää enää kuntavaalien alkuun. Keskiviikkona alkaa ennakkoäänestys ja jatkuu pari viikkoa. Varsinainen vaalipäivä on 13.6.2021.

Meinaan äänestää heti keskiviikkona, kun samana päivänä on lääkäri. Puolueen ja sukupuolen tiedän jo, mutta ehdokas on vielä pahasti hakusessa. Pitää selvittää sekin etukäteen, ettei vaalikopissa tarvitse arpoa ehdokasta. Joudun kyllä äänestämään Espoossa. Olisi niin mukavaa äänestää Helsingissä, vaikka siellä ei olisikaan mieluista pormestariehdokasta. Pit'isi vain valita huonoista vaihtoehdoista jokin. Helsingin keskusta on kuolemassa, joten ainakin äänestäisin niitä ehdokkaita, ketkä haluaisivat säilyttää grillikioskit Helsingissä. Ja niitä henkilöitä ja puolueita ei ole valitettavasti kovin montaa.

#kuntavaalit #vaalit #ennakkoäänestys #lääkäri #äänestämään #pormestariehdokas  #huonoistaehdokkaista #valita #valinta #pormestariehdokas #espoo #helsinki #grillikioskit  #puolueet #henkilö #vaalipäivä #sukupuoli #ehdokas #helsinginkeskusta #äänestäisin