21. touko, 2021

Euroviisut

Tuli eilen katsottua Euroviisut. Jopa nautin nyt esityksistä. Katsoin tällä kertaa eniten valoja ja savuja, sekä lavastuksia. Mietin, että kunpa olisin lavan edessä ottamassa täpinöissäni valokuvia. Mietin myös, että miten pystyisin tekemään jonkun valotehosteen kotikonstein värikalvoilla ja vehnäjauhoilla.

Suomella on tällä kertaa hyvin mörrimöykkykamaa. Se näkyy myös keskustelupalstoilla. Osa dikkaa  Blind Channelia kypällä ja puolet haukkuu tosissaan. Eli kovaa kannustusta ja vastustusta. Tällöin kappale voi pärjätä paremmin.

Odotin, että Blind Channel pääsis loppukilpailuun. Lopussa en ollut asiasta enää yhtään niin varma. Odotin, että viimeiseksi olisi sanottu Tanska. Yllätys olikin täällä kertaa sana Finland. Kappaleen sonoitus on aika kauhea, mutta sävel on selvästi hyvin koukuttava korvamato. Lavaesiintyminen on todella rentoa ja ei suomalaista jäykkää menoa. Eli lauantaina yritetään pysyä hereillä finaalissa. Finland!

#euroviisut #valot #savu #lavastus #blindchannel #euroviisut #mörrimöykkukamaa #loppukilpailu #tanska #finland #korvamato #lavaesiintyminen #pysyähereillä #loppukilpailu #finaali #finaalissa #valotehosteen #kypällä #haukkuu #diggaa #vastustus #kannustus #värikalvo #vehnäjauho #valokuva #keskustelupalstat #koukuttava #sävel #jäykkäämenoa