20. touko, 2021

Vastauksia

Kysymyksiin vastaaminen on nykyisin koko ajan politikoille vaikeampaa. Suoraan kysymykseen saa ympyräpyöreän ja kysymystä vähättälevän vastauksen. Tänään eduskunnan kyselytunnilla tästä saatiin taas oiva esimerkki. Kysymykseen miksi jalkapallo-ottelussa saa olla vain kuusi katsojaa, kun ravintoloihin ja huvipuistoihin päästetään huomattavasti enemmän väkeä. Krista Kiurun vastaus oli, koska on korona. Muistetaan vielä se, että huvipuistoista alkoi viime kesänä monta tartuntaketjua.

Illan Ylen vaalitentissä tämä koettiin taas. Pääministeri Sanna Marin vastaili toimittajien kysymyksiin varsin laveasti demareiden vaalitentissä. Hän sai myös ylittää puheessaan annetun ajan varsin selvästi. Kello oli pysähtyneenä kauan aikaa, mutta se ei estänyt mitenkään jaarittelua. Ehkä tämä oli pääministerille annettu extraminuutti Ylen toimesta. Tähän monet henkiöt ottivat kantaa Twitterissä.

#vastaus #kysymyksiinvastaaminen #kyselytunti #eduskunnankyselytunti #politiikka #jalkapalloottelun #korona #koskaonkorona #kristakiuru #huvipuisto #tartuntaketju #illanvaalitentti #sannamarin #extraminuutti #jaarittelua #kellopysähtyneenä #demarit #demareidenvaalitentti #yle #twitter