3. touko, 2021

Vappu

Vappu meni ohi mukavissa merkeissä. Olimme kaverin mökillä viettämässä vappua. Kalaa ei tällä kertaa tullut paljon, mutta sen verran, että perkaamaan pääsi. Vihlova pohjoistuuli ei liikutellut paljon kalaa ja yöllä meni pakkasen puolelle. Niinpä keskityimme enemmän syömiseen ja retkeilyyn. Teimme yhden retken naturajärvelle ja toisen retken Taalintehtaalle.

Molemmat retket olivat onnistuneita. Hyvinhoidetussa metsässä on mukava liikkua. Vaikka ilma oli kylmä, niin sitä ei paljon tuntenut metsän siimeksessä. Ihailimme maisemamia jyrkän kallion päältä.

Eilen kävimme Taalintehtaalla ja samalla pyörimme Kemiön saarella ja sen ympäristössä. Taalintehtaalla söimme vohvelit rannassa ja pitää sanoa, että se oli varsin mukavaa. Oli hieno merinäköala ja tuntui ihan kesältä. Vohvelitkin maistuivat hyvältä hillon kanssa, joten oli varsin hyvä retki.

#hillo #vohveli #erämaajärvi #metsä #yöpakkanen #hyvinhoidettumetsä #metsä #naturajärvi #maisema #jyrkkäkallio #järvi #vappu #taalintehdas #kemiö #kemiönsaari  #merinäköala #syöminen #ruoka