23. huhti, 2021

Urban art

Tänään kävimme Jaanan kanssa katsomassa Espoossa Keran halleilla "Concreate" Urban Atrt festivaaleja. Isoissa halleissa oli todella runsaasti katutaidetta ja grafiitteja. Ammattimaisen hienoja töitä alan todellisilta ammattilaisilta. Oli sykähdyttävän hyvä näyttely ja toimi nyt todella hyvin, kun suurin osa museoista on kiinni. Jo kesällä oli ulkotiloissa tarjolla hienoja töitä.

Ainoa huono asia on se, että nämä S-ryhmän vanhat logistiikkahallit puretaan muutaman vuoden kuluttua ja tilalle rakennetaan asuntoja. Juuri tämänkaltaisia tiloja Espoo tarvitsisi taiteelle ja nykytaiteelle. Hallit on ainakin minun mielestäni vielä ihan hyvässä kunnossa. Hallit ovat olleet aktiivisessa käytössä ja halleissa harrastetaan koko ajan myös urheilulajeja. Runsaasti hienoja tiloja, johon saisi myös valokuvaustudioita ja monenlaisia taideprojekteja.

Kuvassa Juliana Hyrrin työ. Aivan kuin Henri Matisse olisi vielä elossa.

#keranhallit #concreate #katutaide #streetart #graffiti #julianahyrri #ammattilaiset #sryhmä #logistiikkahallit #asunnot #taideprojekti #keranhallit2021 #urbanart #urbanartfestival #urbanart #urban #espoo #henrimatisse #urheilulajit #valokuvaustudio #concreateurbanartfestival #aktiivinenkäyttö #purku #taidehallit #urheilu #urheilulajit #isothallit #urheiluhallit #taide #nykytaide #urbaanitaide #urbaani #urbanstreet #urbanstreetart #streetphotography