20. huhti, 2021

Kalassa

Muutama päivä tuli vietettyä maaseudun rauhassa kalassa. Kala liikkui hyvin ja kalastus lopetettiin parin päivän jälkeen. Sääkin hemmoitteli oikein kunnolla, vaikka ajottain tuuli puhaltelikin kyllä aika navakasti. Kuitenkin tyyntäkin oli ihan riittävästi. Eilen oli päivä, jolloin kymmenet kurkiaurat täyttivä taivaan. Oikein suuria auroja ei näkynyt, mutta pienempiä sitäkin enemmän. Tietysti taas syötiin napa karrella hyvää ruokaa. Yhdet take a way ruuatkin syötiin puistossa auringon paisteessa. On hyvä tukea paikallisia ravintola yrittäjiäkin välillä. Illalla olisi päässyt elokuviin, mutta kuitenkin sänky veti puoleensa nukkumaan.

Loput kalat perkasin tänään kotona kunnon fileerauspöydälle. Nyt meillä syödäänkin kolmen sortin kalaa useampi päivä. Se ei ole huono asia, sillä kala maistuukin meillä, vaikka joka ikinen päivä.

#maaseutu #kala #kalaruoka #fileeraus #fileerauspöytä #kurkiaura #takeaway #yrittäjä #ravintolayrittäjä #sänky #nukkuminen #elokuvat #perkuu #kalojenperkuu #taivas #napakarrella