2. maalis, 2021

Pormestari

Kykypuolue Kokoomus sekoilee kunnolla Helsingissä ja heillä ei ole vieläkään ehdokasta pormestariksi. Kirsi Piha oli pikaehdokkaana, kunnes otti Ritolat ja hävisi nopeasti kuvioista. Kokoomuksen muutkaan naisehdokkaat eivät oikein innostu vallan tavoittelusta. Sekä Elina Lepomäki ja Sari Sarkomaa ovat kieltäytyneet useaan kertaan ehdokkuudesta. Elina Lepomäki muutti sentään Helsinkin ja asettuu ehdolle kuntavaaleissa. Hän saa luultavasti enemmän ääniä kuin itse pormestariehdokas.

Juhana Vartiainen harkitsee asettuvansa pormestariehdokkaaksi. Kuitenkin eri asia on miten valovoimainen ehdokas hän on. Varmasti ainakin värikäs persoona ja ottaa yhteen vaaliväittelyssä muiden ehdokkaiden kanssa. Kuitenkin ihme ei olisi, jos Kokoomus olisi vasta neljänneksi suurin puolue Helsingissä kuntavaalien jälkeen. Siinä olisi jo aika paljon takamatkaa kirittäväksi eduskuntavaaleihin. Vihreistä tuli heti seireenin kutsu Kokoomukselle, kun Kokoomusta syytetiin rasismista. Kuitenkin olisi aika outoa, jos puolue lähtisi marssimaan vihreiden kanssa punamustien lippujen alla.

#kokoomus #pormestariehdokas #naisehdokas #kirsipiha #ritolat #sarisarkomaa #elinalepomäki #pormestari #helsinginpormestariehdokas #kuntavaalit #vihreät #juhanavartiainen #pikaehdokas #kirsipiha #valovoimainen #kirittävää #eduskuntavaaleihin #takamatkalta #punamustatliput #seireeninkutsu #rasismi #punamustatvihreät #muuttohelsinkiin #helsinki #helsinginpormestari #kykypuolue