15. helmi, 2021

Museossa

Tänään se sitten tapahtui. Nimittäin se, että kävin jälleen museossa. Aamulla uusin optimistisesti museokorttini. Saa nähdä, miten sitä pääsee käyttämään. Tänään avautui Vivian Maierin valokuvanäyttely K1 Kämp Galleriassa. Eli varmistin sen, että ainakin näen tämä näyttelyn ja käyn katsomassa sen heti ensimmäisenä päivänä.

Näyttely teki kyllä hyvää ja sai vähän säpinää villahousujen sisälle. Näyttely oli odotetun hyvä ja sisälsi hienoja kuvia valokuvauksen kulta-ajasta. Suurin osa kuvista oli mustavalkoisia, mutta joitakin värillisiäkin. Myös Tappajahai-juliste oli kuvattuna, joten oma nuoruuteni on jo nyt museossa. Näin se homma vaan etenee. Tuntui, että vasta vähän aikaa katselin julistetta elokuvateatterin aulassa. Näyttely oli tietysti hyvin virkistävä kokemus ja puhuinkin muutaman ihmisen kanssa. Eli tämä oli hyvää terapiaa talven keskellä.

#museo #museokäynti #museokortti #suomenvalokuvausmuseo #valokuvausmuseo #kämpgalleria #kämp #vivianmaier #villahousut #valokuvauksenkultaaika #valokuvaus #mustavalkokuvaus #tappajahai #tappajahaijuliste #omanuoruus #nuoruus #virkistäväkokemus #hyvääterapiaa #keskustelu #valokuvanäyttely #avautui #säpinäävillahousuissa #elokuvateatteri #elokuvateatterinaula #uusinmuseokorttini #mustavalkokuva #talvenkeskellä