8. tammi, 2021

Tyhjää

Tänään kävin katsomassa miltä näyttää Kauppatori, mistä on "Kauppatorin grilli" hävinnyt pois. Onhan se todella absurdia, kun tuottava yritys ajetaan pois. Päivänvastoin kaupungin olisi pitänyt palkita yrittäjä siitä, että hän elävöittää toria aamusta iltaan ja vuoden ympäri. Valitettavasti kaupungin päättäjät tekivät odella huonon päätöksen.

Toivottavasti Vihreiden Anni Sinnemäestä ei tule Helsingin pormestaria, ainakin minun mielestäni. Silloin lähtee varmaankin loputkin grillit pois Helsingistä. Surullista niin surullista. Jos ette usko minua, niin katsokaa Helsingin ympäristölautakunnan äänestys asiasta. Ensin hävitettiin bensa-asemat. sitten persoonalliset elokuvateatterit ja nyt grillit. Stadi et todellakaan ole enstisensä.

#kauppatori #kauppatoringrilli #annisinnemäki #torikauppa #kaupunkikuttuuri #stadi #elokuvateatteri #bensaasemat #grillit #vihreät #annisinnemäki #päättäjät #kaupunginpäättäjät #elävöittäätoria #palkita #absurdia #yrittäjä #persoonalliseteloluvateatterit #vihreät #helsinginpormestari