7. joulu, 2020

Linnan juhlat

Kuka kaipaa enää perinteisiä linnan juhlia itsenäisyyspäivänä. Hirvittävä määrä ihmisiä pienessä tilassa rusentamassa presidenttiparin käsiä. Kauheaa pukusäätöä, joka vie huomion koko itsenäisyyspäivästä.

Meillä on hieno presidentti Sauli Niinistö ja yhdessä Jenni Haukion kanssa he tekevät upeaa työtä Suomen hyväksi. Heidän sotaveteraanien eteen tekemänsä työ on kunnianarvoista. On vieläkin tahoja, joiden on vaikea tunnustaa sotaveteraanien arvoa. Sen näkee hyvin sosiaalisessakin mediassa itsenäisyyspäivän aikana. Niin se oli myös 70-luvulla, kun minä olin nuori. Onneksi valtaosa suomalaisista kunnioittaa veteraanien arvokasta työtä.

Eikö itsenäisyyspäivänä kannata esitellä juuri upeaa maatamme ja sen mielenkiintoisia ihmisiä ympäri Suomenmaata. Se tuo yhteenkuuluvuutta paremmin esille kuin eliitin pukujuhlat. Eilinen oli hyvä osoitus tästä. Presidenttiparikin tuli lähemmäksi Suomen kansaa ja heidän valitsemat esiintyjät olivat myös hyviä.

#presidenttisauliniinistö #sauliniinistö #jennihaukio #linnanjuhlat #pukuloisto #sotaveteraanit #yhteenkuuluvuus #eliitinpukujuhlat #esiintyjät #presidenttipari