16. marras, 2020

Kannabis

Kokooomusnuoret ovat ehdottaneet kannabiksen laillistamista. Täten he ovat liittyneet tässä asiassa vihreiden rintamaan. Onhan se tietysti vähän tylsää, kun skumpasta on tullut vähän kaurapuuroon verrattava tavistarvike Kokkari-nuorille. Kuka sitä nyt joka päivä haluaisi juoda aamiaisella ja päivällisellä skumppaa. Voi vähän ladata piippuun kovempia aineita. Entä mitä seuraavaksi. Laillistetaanko kaikkien huumeiden käyttö, kuten vihreät ovat ehdottaneet? Käytetään Kaivopuiston valkeaa erikoisjauhetta ja vapautetaan sekin?

Kokoomusnuoret ovat tuskin lukeneet poliisin arviota siitä, että kannabiksen laillistaminen lisäisi runsaasti huumekuskien määrää liikenteessä.

Kokoomusnuorten ja Vihreiden mielestä tulisi lisää merkittävästi lisätuloja, jos kannabiksen kasvatus, hallussapito ja myynti laillistettaisiin. Olisiko sitten eduskunnan kanttiinissa myynnissä pilveä ja sitä käyttävillä kansanedustajilla oma nimikkokasvi eduskunnan takapihalla? 

Kokoomuksella on muutenkin vähän luisto hukassa. Oppositiossa ei oikein tiedetä pyllistettäisiinkö vihreisiin vai persuihin päin. Selkä on kokoajan kipeänä. Kunnallisvaalitkin ovat hakusessa, kun Vapaavuori ei hae enää pormestarin virkaa. Kokoomus voi olla ykköänen, mutta myös nelonen tai jotain siltä väliltä. 

Tosin kunnallisvaalitappiokaan ei olisi niin noloa. kun se että Kokoomus on vasta toiseksi suurin puolue yrittäjien keskuudessa. Siinä sitä on Kokoomuksen konkaripolitiikoille kestämistä. Että siinäkin on Persut porhaltaneet tylysti ohi. Business Finlandin tuensaajat saattavat olla yrittäjinä tyytyväisiä, mutta muut kivijalkayrittäjät ovat hylkäämässä Kokoomuksen. Siinä asiassa  ei Kokoomusnuorten pössyttely varmasti auta mitään.

#kannabis #kokoomus #kokoomusnuoret #huumeet #pormestari #janvapaavuori #oppositio #huumekasvi #pössyttely #businessfinland #kivijalkayrittäjä #yrittäjät #yrittäjienpuolue #perussuomalaiset #konkaripolitiikko #yrittäjäthylänneetkokoomuksen #kunnallisvaalitappio #poliisinarvio #huumekuski #helsinginpormestari #persut #tuensaajat #kaurapuuro #skumppa #shampanja #aamiainen #luistohukassa #marihuona #poliisi #kansanedustajanomanimikkokasv