27. loka, 2020

Autoilu

Autoilu on nykyiselle hallituksellemme iso perkele. Vai oletteko sitä mieltä, ettei nykyinen oppositio kohtelisi autoilijaa maassamme paremmin. Varmaan joku puolue kokonaan kieltäisi maassamme yksityisautoilun, vaikka se tuottaa maassamme enemmän kuin vie.

Jos olen ymmärtänyt oikein, niin tänään pitäisi tulla ehdotuksen Suomen autoilun uudeksi tiekartaksi. Taitaa esityksessä olla mukana paljon ennakkoon porua aiheuttanut sateliittipaikannus, koska Keskusta on lausunnoissaan useasti tukenut sitä. Asiaa on kritsoinut jo ennakkoon Autoliitto, koska paikannus on hyvin kallis menetelmä.

Satelliitipaikannus mahdollistaa sen, että eri autoilijota voidaan laskuttaa eri tavalla. Helsingin keskusta tulee varmaankin kalleimmiksi autoilualueeksi, sekä kauppakeskukset. Lisäbonuksia tulee siitä, että ajat Hankkijan traktoriliikkeeseen tai Viikin kierrätyskeskukseen. Kansanedustajat saavat lisäpisteiteitä, kun ajavat taksilla Stokkan herkkuun tai lentokentälle taksille.

Liikenteen päästöt pitäisi puolittaa hallituksen mukaan 2030 mennessä. Samaan aikaan Kiina, Yhdysvallat ja Intia saastuttavat yhä enemmän. Autoilija maksaa myös joukkoliikentteen ja pyöräreitit. Autoilija on maksumiehenä Kruunuvuoren-sillan rakentamisessa, vaikka ei saa edes käyttää siltaa. Autoilija maksaa myös uudet pyörätiet ja sähköpyörien veronalennuksen. Sääliksi käy autoilijaa ja hänen tulevaisuuttaan. Hänellä ei ole enää paljon puolestapuhujia, vain maksajan loputtomasti venyvä tasku.

#autoilu #tiekartta sateliittipaikannus #tietulli #tulli #autoilunmaksut #autoilunverotus #sateliittipaikannus #autoilijanpaikannus #keskusta #autoliitto #hankkija #viikki #stokkanherkku #lentokenttä #liikenteenpäästöt #sähköpyörä #sähköpyöränveronalennus #veronalennus #kruunuvuori #kruunuvuorensilta #liikennemerkit