1. loka, 2020

Pääministeri

Viimeaikoina pääministerimme Sanna Marinin pannu on kihissyt aika tavalla ja primadonnan elkeitä on ollut havaittavissa eduskuntasalissa. Huutia ovat saaneet työnantajat ja oppositiokin. Eihän oppositio saisi hallitusta arvostella ja ei anakaan tehdä välikysymystä. Jos demarit olisivat oppositiossa, niin Antti Lindtman, Paavo Arhinmäki ja Antti Kurvinen kilpaa kehuisivat Perussuomalaisia, Kokoomusta, Kristillisiä ja Liike Nyt.

Ensin pääministeri Marin haukkui yrityksiä vastuuntunnon puutteesta. Pääministerin muisti taitaa olla lyhyt, vai mitä teki demarit, kun aikoinaan karvas tapppio vaaleissa koitti. Puoluetoimistosta vähennettiin väkeä heti samalla viikolla karhealla kädellä. Silloin ei oltu yhtään vastuullisia ja hyviä tovereita. Asian voi tarkistaa vanhoista sanomalehdistä.

Vaikka minulla ei ole yhtään pörssiosakkeita, niin silti tajuan, että yritykset ovat vastuullisia osakkeenomistajille. Piensijoittajan tekohampaat voi jäädä saamatta, jos yritys ei maksa osinkoja. Aikamoista teatteria pidetään tehtaiden pihoilla tehtaiden lakkauttamisesta, mutta pienyrittäjistä ei välitetä kuin pariviikkoa ennen vaaleja. Silloin kaikki ovat pienyrittäjä puolella ja niin perhanan hyvää pataa. 

Jos Suomessa meinataan päjätä yrittämisellä, niin yhteistyötä pitää alkaa tekemään yritysten ja eri puolueiden kanssa. Kellään ei ole varaa leikkiä primadonnaa ja luulla olevansa muita parempi.

#pääministeri #sannamarin #yritystenyhteisvastuu #yritykset #anttikurvinen #paavoarhinmäki #anttilindtman #tehtaidenlakkauttaminen #perussuomalaiset #keskusta #primadonna #irtisanomiset #yhteistyö #ylipuoluerajojen #pienyrittäjä #liikenyt #kristilliset #kokoomus #keskusta #tekohampaat #piensijoittajantekohampaat #pannukihisee #hyvääpataa