8. syys, 2020

Olympialaiset

Jos koronavirus jyllää vielä vuosia, niin Olympialaisten aika alkaa olla auttamattomasti ohi. Ainakin nyt näyttää aika epätodennäköiseltä, että Tokiossa järjestettäisiin olympialaisia 2021. Vaikka japanilaiset ovat sanoneet, että tekevät kaikkensa, että kisat järjestettäisiin.

Voi olla, että jos olympialaisia ja suuria stadionin tapahtumia ei järjestetä, niin stadionit autioituvat. Tehtäisiinkö Helsingin stadioninremonttia nykyisillä tiedoilla. Tuskinpa, sillä 350 miljoonaa on aivan törkeästi rahaa. Tampere rakentaa monitoimistadionin 100 miljoonalla. Mukana on sentään hotellikin. Vielä, kun mukana olisi ollut vielä pari museoakin niin olisi ollut hieno homma.

Eli jos rokotetta ei koronavirukseen keksitä, niin suuret tapahtumat ovat siihen saakka aivan finito. Se rokottaa kyllä ohjelmapalveluja oikein urakalla.

 

#olympialaiset #olympicstadium #stadium #stadion #urheilu #koronavirus #tampere #monitoimistadion #tampere #hotelli #museo #suurettapahtumat #rokote #stdionremontti #miljoona #rahaa #törkeästirahaa #pjelmapalvelut #rokottaa #autiotstadionit #olympiastadion #helsinki #photography