18. elo, 2020

Testausta

Yksityisiä terveyspalveluja haukutaan usein. Monet politikotkin ovat sitä mieltä, ettei yksityisiä terveyspalveluja tarvita laisinkaan. Meno on hurjaa myös keskustelupalstoilla. Pitää muistaa, että yksityisellä terveyspalveluilla on hyvätkin puolensa.

Jos yksityisset terveyspalvelut olisivat poissa, olisivat koronatestaukset vielä enemmän jumissa. On tapauksia, jossa koronatulokset kestävät yli viikon ja työntekijä on karanteenissa kotona, kun häntä tarvittaisiin töissä. Pelkkä testaukseen pääseminen kestää päiviä. Espoossa on hävitetty koronatestaukseen haluavien yhteydenottotietoja.

Kun lapsi on saanut hengitystieoireitä päiväkodissa, niin huoli on perheissä luonnollisesti erittäin suuri. Vielä suuremmaksi hätä tulee, jos terveyskeskuksesta oteta edes yhteyttä useaan päivään. Silloin on erittäin hyvä, että on olemassa vaihtoehtona yksityiset terveyspalvelut, josta koronatestin saa 1-3 päivässä ja usein se tulee jo päivän sisällä. Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa kunnalliseen terveyspalvelujen ohessa myös yksityisiä terveyspalveluja, vaikka politikot sanoisivat mitä.

#koronatesti #koronavirus #yksityisetterveyspalvelut #terveyspalvelut #jonoja #yhteydenotto #espoo #yhteydenottotiedot #testaaminen #vaihtoehtona #henkitystieoireet #terveyskeskus #politikot #keskustelupalstat