26. heinä, 2020

Matkailua

Matkailua kannattaisi välttää nyt mahdollisimman paljon. Koronavirus näyttää jylläävän monella mantereella yhtäaikaa. Huolestuttavinta taudin kasvu on Intiassa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa. Myös Itä-Euroopassa tauti on vallannut uusia alueita. Eikä Eurooppakaan ole selvinnyt ilman uusia tartuntoja. Kasvua on etenkin Espanjassa ja Belgiassa.

Nyt matkailijat järkikäteen, kuten Lidl sanoisi. Ouzot voi juoda Suomessakin ja kotisohvalta voi katsoa Uuno-Espanjassa. Muuten matkailijat tuovat jälleen taudin Suomeen, kuten talvella tapahtui. Monilla aloilla työtekijät vetävät itseään piippuun taudin takia ja toiset hakevat sitä vaan uhmakkaalla käytöksellä lisää. Parasta nyt on olla saunantuoksuisessa kotosuomessa ja käydä kalassa, sienessä ja marjassa. Ne kaikki ovat varmasti kotiinpäin.

#uuno #uunoespanjassa #ouzo #korona #koronavirus #intia #brasilia #espanja #belgia #eteläafrikka #kotosuomi #saunantuoksuinen #kalastus #marjastus #sienestys #kotiinpäin #työtekijät #uhmakaskäytös #matkailu #vältämatkailua #tatunnat #uudettartunnat #järkikäteen #lidl #matkailunvälttäminen