16. heinä, 2020

Puheenjohtajatentti

Eilen puolueiden puheenjohtajat olivat puheenjohtajatentissä. Tai ainakin ne jotka paikalle viitsivät vaivautua. Viisikosta vain Katri Kumuni ja Maria Ohisalo olivat paikalla. Maria Ohisalokin olisi kyllä voinut olla poissa, oli hän sen verran huono. Häneltä puuttuu kaikki empatia ja kyky nopeisiin muutoksiin. Hän suoltaa samaa perusjorgonia päivästä toiseen. Pari lammasta tuli Iltalehden raadiltakin. Sen sijaan pari leijonaa tuli samalta raadilta puheenjohtaja Jussi Halla-aholle. Pitää kyllä sanoa, ettei hänkään mikään hirveä visionääri ole. Kuitenkin muista poikkeava rauhallisuus ja oman vuoron odottelu erottuu selvästi muista.

Onhan puolueet yhdestä asiasta yhtämieltäkin. Kokoomuksen ehdottama ansiosidonnaisen työttömyysturvan ulottamista kaikille työttömille kannattaa nyt kaikki puolueet. Oikeinhan se olisikin, että kaikki työttömät olisivat saman arvoisia. Kuitenkin epäilen, että vaikka kaikki puolueet ovat asiasta samaa mieltä, ne mitään ei silti tule tapahtumaan. Nykyinen hallitus jopa kiistelee siitä, että milloin työttömyystoimet aloitetaan. Tuula Haataisella on helppoa. Vaikka oltaisiin mitä mieltä, niin on kyllä sanottava, että viime hallituksen työvoimaministeri Jari Lindström pani kroppaa likoon työllisyysasiossa ihan eri tavalla kuin Tuula Haatainen. Nyt kyllä työttömyysasiat on hallituksella ihan kateissa ja hallituksen tavoitteet karkaavat hyvinkin kauas pois. 

#vihreät #demarit #keskusta #kokoomus #perussuomalaiset #jussihallaaho #mariaohisalo #katrikulmuni #puheenjohtajatentti #puolueidenpuheenjohtajat #lammas #iltalehti #työttömyystoimet #tuulahaatainen #työvoimaministeri #jarilindström #kroppaalikoon #työllisyys #työmaa #työ #tövoimma #mtv3kanava #perusjorgoni #tylsääperusjorgonia #iltalehdenraati #lammas #leijona #iltalehti #viisikko #ansiosidonnainen #ansiosidonnainentyöttömyysturva