7. heinä, 2020

Asiakkaat

Hotellit, yritykset ja tavaratalot ovat saaneet totutella uuteen tilanteeseen, kun turistit ja heidän rahansa puuttuvat. Pitkästä aikaa suomalainen kuluttaja on kuningas ja yritysten tärkein asiakas. On huomattu, että suomalaiset ovat sittenkin ne meille tärkeimmät asiakkaat.

Myös suomalaisille asiakkaille on käynyt samoin. Nyt ei kehuta naapurille kuinka lähdetään perheen kanssa etelään tai kaupunkilomalle ulkomaille. On huomattu, että kotimaassa voidaan matkustaa ihan hyvin. Vaikka ihminen olisi rikas on on hän sisältä aika köyhä, jos hän ei tunne kotimaataan ja sen paikkakuntia.

Ainakin minulle sivutiet ovat parasta Suomea. Löytää aivan uusia asioita ja paikkoja jos uskaltaa poiketa sivuteille. Kysyy itseltään onko tälläisia paikkoja olemassakaan. Miksi en ole käynyt täällä aikaisemmin. Uskon, että tästä voi tulla pitkään jatkuva trendi. Suomalaiset on uudestaan löytäneet kotimaansa ja sen mahtavat pienet paikkakunnat. Suomi on jälleen kiinnostavan trendikäs, minkä se todellakin ansaitsee. Se on parasta koronakriisin hoitoa.

#kotimaanmatkailu #trendikässuomi #yritykset #hotellit #uusipaikka #sivutiet #suomalainenasiakas #kaupunkiloma #pienetpaikkakunnat #ulkomaille #kotimaa #rikas #sisätäköyhä #tavaratalot #suomalainenkuluttaja #koronakriisi