29. kesä, 2020

Kierros

Tänään tuli tehtyä pitkä kierros, koska ennusteen mukaan huomenna sataa kunnolla. Ensin otin aamulla kuvia Suvelassa purettavasta talosta. Sieltä siten bussin ja metron kanssa Kalasatamaan. Sainkin alueesta aika hyvän käsityksen. Kyllä tulee aika paljon asuntoja sinne. Rannoilla oli ihan mukavan tuntuisia ravintoloita. Sääli vaan, ettei niissä näkynyt pahemmin asiakkaita. 

Suvilahdenkin läpi tuli käveltyä. Huomasin, että kaikki keväiset graffitit oli maalattu päälle. Täältä sitten Rautatorin kautta Senaatintorille. Sinne rakennetaan se jättiterassi. Tuntui vain, että kaikkien asiakkaiden pitää tulla kahden seurueessa. Missään pöydässä ei ollu kolmatta tuolia. Tätä, kun ihmettelin olin jo Kauppatorilla. Siellä oli todella vähän myyjiä ja aika alakuloinen ilme. Onko kukaan muistanut auttaa torikauppiaita? Lokkeja taisi olla enemmän kuin kauppiaita. Lokit hyökkäsivät valtavia parvina asiakkaiden kimppuun. Tuntui, että nyt oli kysessä se Alfred Hitchcocin linnut elokuva. Sieltä sitten daabailin väsyneenä metrolle. Askelmia tuli tänäänkin vähän vaille 15000. Espoossa kävin vielä kuvaamassa purkutaloa. Päivän aikana talosta oli hävinnyt yksi rappu pois. Kotona olin sitten jo aika poikki, mutta onnellinen.

#purkutalo #suvela #espoo #suvilahti #kalasatama #graffiti #kauppatori #alfredhitchcock #elokuva #torikauppiaat #lokki #kauppatorinloki #askelia #purkutalo #kasarmintori #jättiterassi #metro #asiakkaat #graffiti

 
What do you want to do ?
New mail