24. kesä, 2020

Lämmintä

Suomea hellitään lämmöllä tällä viikolla. Osa nautti lämmöstä ja osa ei. Korkea lämpötila tuo myös vastuuta. Ulkona ei kannata olla turhan kauan ilman aurinkovoidetta. Käsittämättömiä kuvia auringon polttamasta ihosta. Nykyisin on ilmassa niin paljon ultraviolettisäteilyä. 

Entä sitten vanhukset. Juovatko he tarpeeksi päivittäin. Nesteytys on vanhuksille erittäin tärkeätä. Ei taida olla montakaan vanhusta, ketkä juovat tarpeeksi. Oma isäni kohdalla toimi keino kaataa mukiin valmiiksi limnonaadia. Kun hiilihapot hävisivät juomasta tuli juomaakin juotua. Nyt vanhuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä he ovat muutenkin liikkuneet huonosti.

Myös vesillä kannattaa olla tarkkana. Silmillä suojalasit ja tietysti pelastusliivit päällä. Pelastusliivien hihnojen kiinnitykseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ei auta, jos hihnat eivät ole kiinni, sillä pelastusliivit lähtevät helposti pois päältä, kun ihminen putoaa veteen.

#pelastusliivit #juominen #vanhukset #vanhustenliikkuminen #kuumallajuominen #aurinkovoide #ultraviolettivalo #ihonpalaminen #suojalasit #suojalasitsilmillä #tarkkanavesillä #pelastusliivit #pelastusliivienhihnat #hiilihapot #nestettävanhuksille #helle #kuumasää #hellejakso #muki #lomonadi #virvoitusjuoma #aurinkorasva #auringonpolttamaiho

 
What do you want to do ?
New mail