17. kesä, 2020

Porvoossa

Kerran kesässä pitää käydä Porvoossa. Niinpä eilen auton nokka osoitti Jaanan kanssa kohti Porvoota. Pitää sanoa, että oli turhan lämmin päivä. Alussa tuntui, että pitää lähteä takaisin Helsinkiin kuumuuden takia. Onneksi myöhemmin tuli pilviä taivaalle, joka tasoitti hyvin tukalaa tilannetta.

Kyllä oli vähän ihmisiä Porvoossa. Turistien puuttuminen oli hiljentänyt kadut totaalisesti. Kyllä koronaviruksen vaikutus näkyi Porvoon kaduilla hyvin karusti. Sääliksi kävi paikallisia yrittäjiä. Kaupungissa oli monta uutta ravintolaa ja heidä investoinnit eivät tulla nopeasti takaisin. Itse nautin tästä oudosta tunnelmasta, sillä kerrankin Porvoon kaduilla oli helppo ottaa kuvia. Oli myös paljon helpompi tehdä havainnointeja yksityiskohdista kuin aikaisemmin. Kyllähän Porvoo on vain koettava ainakin sen kerran kesässä, on se vaan niin persoonallinen paikka.

#porvoo #vanhakaupunki #auto #kuuma #pilviätaivaalla #valokuvaus #porvoonkadut #katukuvaus #streetphotography #streetphotographyhelsinki #yksityiskohta #helsinki #tyhjätkadut #koronavirus 

 
What do you want to do ?
New mail