12. kesä, 2020

Porttikielto taivaaseen

Ruotsalaiset ovat suuttuneita suomalaisille. Se on tietysti hyvin ikävää , sillä ovat ruotsalaiset ja norjalaiset rakkaimpia suomalaisille. Hyvät välit olisivat erittäin tärkeitä maittemme ystävyydessä. On ikävää, että sisäministeri ja sosiaalidemokraatti Mikael Damberg sanoo, että rajojen sulkemisella voi olla kauskantoisia seurauksia.

Jotenkin tuntuu, ettei Ruotsissa ole vieläkään havahduttu koronaviruksen vaaroihin. Heille ei voi olla yhdentekevää, että yli 4000 ihmistä on kuollut koronaan. Tai sitten he eivät välitä pätkääkään vanhuksista.

Minäkin haluaisin niin mennä Tukholmaan. Kuitenkin se päivä voi olla pitkällä, jos ruotsalaiset jatkavat yhä välinpitämätöntä toimintaa. Tätä ei olisi uskonut ruotsalaisista. Tuntuu käsittämättömältä, että sosiaalidemokraattien kannatus on noussut gallupeissa 9% Ruotsissa. 

Elävätkö ruosalaiset vaaleanpunaisessa plasmalaavalampussa nuuskamöykky huulessaan vai onko enkelinpöly loppunut kaupungista? Rauhaa ja rakkautta please! Me tarvitsemme toisiamme.

#ruotsalaiset #nuuska #nuuskahuulessa #enkelinpöly #plasmalaavalamppu #sisäministeri #ruosti #rauhaa #ruotsi #sosiaalidemokraatti #mikaeldamberg #kannatus #gallupit #gallup #vaaleanpunainen #kaupunki #sreetphotography #koronavirus #vanhukset #kaupunki #please #norjalaiset