4. touko, 2020

Kalastusta

Vappu tuli vietettyä maalla kalastellen. Kalaa tuli sen verran hyvin, että vain pari päivää tuli kalastettua. Ahventa ja haukea nousi veneeseen oikein hyvin. Kolmella uistimella kalastin ja kaikilla tuli kalaa. Nyt on on seuran NIls Master Spearhead vuosivaaput testattu ja toimiviksi havaittu. Siikaa tuli huonosti, vain yksi kappale. Kuitenkin se olikin mahtikokoinen ja painoi lähes 2 kg. Nopeasti sen söimme pois, kun se savustuspöntöstä ulos tuli. Juuri ja juuri saimme mahdutettua sen Opa Muurikkaan.

Muuten tuli tutustuttua kulttuuripaikkkoihin Kemiönsaareen, Taalintehtaaseen ja Ddragsfjärdiin. Taalintehtaalla nautittiin hyvät Take Away pitsat Portside ravintolassa. Muutenkin mittailimme sivuteitä ja löysimme runsaasti mielenkiintoisia asioita. Kyllä Suomessakin riittää rutkasti tutkittavaia paikkoja.

#vappu #hauki #ahven #siika #savustus #savukala #opa #opamuurikka #taalintehdas #dragsfjärd #takeaway #pitsa #takeawaypitsa #ravintola#portside #portsidetaalintehdas #kemiönsaari #kotimaanmatkailu #nilsmaster #finlandiauistin #vuosivaappu #spearhead #photography #fotography #nature #luonto

 
What do you want to do ?
New mail