19. huhti, 2020

Pettyneet yrittäjät

Monet yrittäjät ovat olleet erittäin pettyneitä Business Finlandin toimintaan. Suomen Kuvalehti kertoi, että yli 1300 yritystä on saanut kielteisen päätöksen. Isänmaallisuus tai työpaikat eivät ainakaan ole yritystuen saannin tae. Finlayson on saanut tukea yli 100 000 euroa tukea, vaikka se on ilmoittanut nettisivuillaan, että vain 1% yrityksen tuotannosta tulee Suomesta. Palsamäen huutokauppakeisari on myös saanut tuon maksimituen, vaikka on ilmoittanut, että viettää eläkepäiviään etelän lämmössä vaimonsa kanssa.

Tässä kävi juuri niinkn kerroin blogissani viikkoja sitten. Tukea tulevat vain suuremmat yritykset, vaikka ilmoitettiin että myös pieniä yrityksiä tuetaan. Niin se on ollut aina ja tulee olemaan myös sitä aina. Pienyrityksellä pitäisi olla joku puoluekytkös, että tukia saisi. Eikö kannattaisi katsoa sitä miten paljon tuotantoa on Suomessa ja miten yritys työllistää. Lehdet kertoivat, että tukea saa pääsiassa It-ala ja konsultit. Jääkö Suomeen enää yhtään työpaikkoja. Kaikki suomalaiset eivät voi olla mitenkään valtiolla töissä.

Tuen pienyrittäjiä, vaikka en itse ole hakenut tukea. Nyt pienyritykset ja kivijalkaliikkeet tarvitsevat kaiken tukemme. Älä käytä ketjuliikkeiden tuotteita, äläkä tilaa tavaraa ulkomailta. Osta nyt kotimaisten pienvalmistajien tuotteita.

#finlayson #palsanmäki #huutokauppakeisari #akipalsanmäki #huutokauppa #pienyrittäjä #vaimo #etelänaurinko #aurinkoranta #businessfinland #maksimituki #puoluekytkös #pienyritys #pkyritys #perheyritys #suomalainenyrittäjä #pienyrittäjä #työpaikka #kaikkivaltiolletöihin #itala #konsultit #kivijalkayrittäjä #maksimituki #huutokauppa #ketjuliike #suomenkuvalehti