11. huhti, 2020

Mignon-muna

Fazerin Mignon-muna on hienoa suomalaista perinnettä jo vuodesta 1896. Oli upeata, ettei Koronavirus vienyt tätä pitkää perinnettä tauolle. Jokaisena pääsiäisenä pitää hankkia ainakin yksi Mignon-muna. Sitä huomasi, että jo ainakin 45 vuotta on kuorinut munan väärällä tavalla. Jossain netissä oli ohje miten Mignon-muna kuoritaan oikein. Laita muna lappeelleen pöydälle. paina muna pöytää vasten ja pyöritä muutamia kertoja. Näin kuori halkeaa kahteen osaan. Kokeiltiin Jaanan kanssa ja kyllä se toimii. Aina oppii jotain uutta.

#mignonmuna #koronavirus #pääsiäinen #pääsiäismuna #fazer #1896 #suomalainen #suomalainenperinne #opiuutta #oppiiuutta #photography #fotography #lifeline #mignon #muna #kananmuna