10. huhti, 2020

Viemäröintiä

Huoltovarmmuuskeskuksen toimitusjohtaja Tomi Lounema on tänään pyytänyt eroa. Muita eroamisia ei taida tulla, vaikka Demarit ovat nimittäneet hänet virkaansa. Päivän komiikasta vastasi HVK, joka aikoo hakea rahat takaisin sössitystä maskikaupasta Kiinasta. Uskoo ken haluaa, se on varmaa ettei Kiinasta enää saa rahoja takaisin. Myös Tallinnassa varmasti nauretaan asialle matkalla pankkiin ja kassaholviin.

Tuula Haatainen ilmoitti jo tänään, ettei hän aio erota. Katsotaan mitä asian tiimoilta tulevat päivät tuovat tullessaan. Kuitenkin tätäkin asiaa paljon tärkeämpi olisi saada maskituotanto heti Suomessa käyntiin. Vain se takaa suojavälineitä sairaaloiden ja hoitohenkilökunnan käyttöön. Tässä asiassa jopa Kristillisten Päivi Räsänen on kerrankin oikeassa, asialla on hyvin kiire.

#huoltovarmuuskeskus #tomilounema #hvk #tallinna #maski #viemärit #viemäri #wc #tuulahaatainen #demarit #kiina #kiinalaiset #wc #maskituotanto #kristillisten #päiviräsänen #ro #pyytänyteroa #maskituotantosuomessa #maskituotantosuomeen #rahattakaisin