24. maalis, 2020

Olympialaiset

Näyttää vahvasti, että Tokion olympialaiset siirtyvät ainakin vuodella. Virallista ilmoitusta ei ole vielä tullut, mutta ennakkotietojen sellainen pitäisi tulla lähiaikoina. Jos kisat järjestettäisiin heinäkuussa, niin ainakin Kanada jäisi kisoista pois. Olisikin erittäin kormia jäjestää kisat, jonne tulisi urheilijoita ympäri maailmaa. Tapahtuma olisi oikea Korona-hautomo. Se oli erittäin huonoa mainosta urheilulle ja olympiahengelle.

Riittääkö kisojen siirtäminen vuodella. Kaikki puhuvat, että Korona-virus on ohi muutamassa kuukaudessa. Onko näin, vai onko se pelkkää haavetta. entä jos virus kestääkin vuosia. Eikö maailman pitäisi päästä megatapahtumista eroon, jos Koronan kaltaiset virukset aiotaan estää. Olympialaisten kisapaikat jäävät yleensä autioiksi, missä rotat ja muut tuholaiset viihtyvät. Eikö meidän pitäisi päästä eroon tämämänkaltaisesta ajattelusta. En pitäisi mitenkään ihmeellisenä sitä, että kisat alkaisivat olla päätöspisteessä, jos järjellä ajatellaan. Mutta se ihmisen ahneus taitaa viedä kuitenkinlopulta voiton.

#tokio #tokoinolympialaiset #kanada #olympialaistensiirtäminen #korona #koronavirus #olympiatunnus #olympialaiset #ahneus #koronahautomo #virus #päätöspiste #megatapahtuma #rotta #tuholainen #kisapaikat #autiotkisapaikat #olympialaistenautiotkisapaikat #järki #haave #virallinenilmoitus

Kuva:Takeshi