17. maalis, 2020

Ratkaisua

Toiset ratkaisut Korona päätöksissä ihmetyttävät. On aika raakaa, että yli 70 vuotiaat joutuvat karanteeniin. Voi tulla aika aika pitkäksi eristyksissä varsinkin, jos kukaan ei pidä heihin yhteyttä. Missä kunnossa he ovat sen jälkeen, jos karanteeni kestää vuoden tai kaksi. Onneksi ulkoilu on vielä sallittua, mutta ihmiskontaktia pitää välttää.

Entä sitten torikauppiaat. Kaikki tori ja  markkinatapahtumat on peruttu. Hullumpaa on se sen sijaan, että suuret kauppakeskukset on yhä auki. Eikö ulkoilmassa olisi vaikeampaa saada tartuntaa. Näin tapetaan torikauppiaiden pieni, mutta sinnikäs kauppiaskunta. Kauppakeskuksia ei vaan uskalleta sulkea. Tässä päätöksessä mennään varmasti raha edellä. Jokainen tajuaa, että kauppakeskukset ovat yksiä pahimpia tautipesäkkeitä, missä otetaan lähikontaktia toisiin ihmisiin.

Uskonnolliset yhteisöt saavat kokoontua, vaikka olisi yli 10 osallistujaa. Heille vain suositellaan, että pitäisi vältää tilaisuuksien järjestämistä.

Eli vaikeita ovat Korona-viruksenkin koukerot. Tulevat viikot näyttävät mihin suuntaan Suomessa mennään. Ainakin nyt kansa on saatu varpaisilleen.

#korona #koronavirus #tartunta #tori #toritapahtumat #markkinatapahtuma #lähikontakti #tautipesäke #uskonnollisetyhteisöt #kauppakeskus #rahaedellä #viikot #kansa #varpaisilleen #saatu #sulkea #kauppakeskuksetkiinni #torikauppiaat #ihminen #ihmiset #suomessa #suomi