8. helmi, 2020

Ulkona ja studiossa

Eilen tuli kuvattua hyvin monipuolisesti ulkona ja studiossa. Varmaankin minun kaikista monipuolisin kuvauspäivä. Osaan kuvista tarttui jo sensuuri ja itsesuojeluvaisto. Aamulla kuvasin aseman lähistöllä katukuvausta ja sieltä lähdin Töölönlahdelle. Vain pieni plutakko oli vapaana jäistä ja siinä hirvittävä määrä lintuja. En ollut Suomessa nähnyt niin paljon lintuja pienessä sulassa. Niin kauniita lintuja ja sulkia. Aikamoinen taistelu tilasta ja ruuasta. Taitaa kuitenkin jäät lähteä ensi viikolla, sillä lämmintä on luvassa.

Iltapäivällä kuvausta siten studiossa ja meno yltyi aika villiksi. Paljon kokeilua ja uutta kameratekniikkaa. Kaikki ei sentään onnistunut, mutta paljon onnistumisia koettiin. Viikon kuluttua jatketaan samalla porukalla.

#ulkona #studio #studiossa #lintu #töölö #töölönlahti #linnut #tila #linnut #jäät #sensuuri #itsesuojeluvaisto #villi #lämmintä #sää #photography #fotography #life #linen #katukuvaus #helsinkistreets #sreetphotography #streetphotographyhelsinki #kokeilu #kameratekniikka #sulakko #jäät #ruoka #porukka