24. tammi, 2020

Davos

Pääministeri Sanna Marin on pitänyt puheita Davosissa täälä viikolla. Onko hän mahdollisesti ollut uutispimennossa Davosissa kotimaan uutisista. Vai miten muuten voi tulkita hänen lausuntoaan Iltasanomissa Bloombergin mukaan: "Marinin huoli liittyi Bloombergin mukaan siihen, että tiedostamattomattomat ennakkoasenteet voivat jyrätä niin, että johtoasemassa miehet palkkaavat tiedostamattaan samanhenkisiä ja näköisiä ihmisiä, joita pitävät pätevämpänä."

Marin ei siis ole kuullut vihreiden sisäministeri Maria Ohisalon poliittisesta virkanimityksestä tällä viikolla. Varsinkin, kun vihreät on aikasemmin hyvin kärkevästi arvostellut poliittisia virkanimityksiä. Heillä on jopa asiasta puoluevaltuuston päätös vuodelta 2009.

Marin ei ole voinut kuulla asiasta, sillä muutenhan hänen lausuntonsa olisi varsin absurdi. Edes Marinin hallituksessa ministerien määrässä ei tasaarvo toteudu nykyisin.

Kuva Davosista Toni Birrer.

#sannamarin #davos #pääministeri #sisäministeri #virkanimitys #poliittinenvirkanimitys #puoluevaltuusto #vihreät #absurdi #mariaohisalo #vihreät #sdp #demarit #hiihtokeskus