13. joulu, 2019

Kivijalkaliike

On hienoa, että sitä vielä löytää Suomesta inhimillisyyttä kaiken kovan poliittisen sekamelskan keskeltä. Aloitin 10.12 projektin, jossa kuvaan Helsingin kantakaupungin kivijalkaliikkeitä. Uskon, että tämä taltiointi jatkuu minulla niin kauan, kun jaksan ottaa kuvia. Eli niin kauan kuin polvi vielä nousee, vaikka rahisten. Jäähän tuleville sukupolville sitten jäljelle dokumenttia erikoisliikkeistä ulkonta ja sisältä.

Olen ottanut kuvat nyt seitsemästä kivijalkalikkeestä. Pääsin kuvaamaan kaikki liikkeet, mistä olen kysynyt. Tämä on hyvä asia, vaikka varmasti tulee vielä varmasti vastaan kieltojakin. Olen tästä projektista aika innoissani, sillä olen suunitellut sitä jo aika pitkään. Olen tavannut jo nyt todella mukavia ihmisia ja nähnyt todella mielenkiintoisia liikkeitä. Mukaan tulee myöhemmin muitakin asioita. Kuvassa Nukketohtori Mannerheimintie 35 Töölössä. Paikassa voi korjauttaa rakkaita nukkeja ja ostaa muita leluja, sekä nukenvaatteita. 

#kivijalkaliike #erikoisliike #inhimillisyys #poliittinensekamelska #sukupolvet #tulevatsukupolvet #valokuvaus #photography #nukketohtori #nukketohtorimannerheimintie #nukke #nukenvaate #dolldoctor #doll #mannerheimintie #toy #töölö