19. kesä, 2019

Päivi Räsänen

Päivi Räsäsetä alkaa kohta tulla uusi Paavo Väyrynen. Tässä vaiheessa mainoksessa sanottaisiin, että ota Snickers, niin tulee hyvä mieli. Nyt Päivi Räsänen on vetänyt herneet siitä, että kirkko on Setan virallinen partneri. Päätöksen on tehnyt Kirkkohallituksen johtoryhmä ja myös arkkipiispa on päätöksen takana. Räsänen sanoi harkitsevansa kirkosta eroamista. Eli nyt kirkosta eroavat kaikki osapuolet: ne ketkä kannattavat Räsästä ja he ketkä eivät pidä hänen kannanotoistaan.

On hyvä, että kirkko on mukana tukemassa Pride-viikkoa 24-30.6. Mutta toteutuuko tasa-arvo kuitenkaan vielä evankelis-luterilaisessa kirkossa? Samaan aikaan saavat pastorit varoituksia vihittyään samaa sukupuolta olevia pareja kirkossa. 

Kristillinen puolue ja sen jäsenet ovat ihmeellinen voimavara. Kaikki menee oikeastaan siihen asti hyvin, kun aletaan puhua alkoholista, abortista tai homoista. Räsäsellä oli abortistakin pari viikkoa, sitten mielipide, jossa hän kannatti Yhdysvaltain tiukentuneita aborttilakeja. Räsänen siis haluaisi meilläkin tuoda puoskarit takaisin harjoittamaan ammattiansa. Sillä niinhän tuossa asiassa lopulta kävisi, kun abortit kiellettäisiin. Räsäselläkin on oikeus mielipiteisiin, mutta se aiheuttaa kyllä aika suuren vastapallon kansalta. Kuitennkin Räsänen saattaa olla vain iloinen saamastaan huomiosta.

#päiviräsänen #kirkkovaltuusto #seta #piispa #pride # paavoväyrynen #snickers #evakelisluterilainenkirkko #pastorit #kristilliset #viina #abortti #homot #puoskarit #aborttilaki