2. touko, 2019

Viikko alku

Viikko vasta alulla, mutta paljon on ehtinyt jo tapahtua. Suuremmassa mittakaavassa on taas havahduttu siihen miten hirveältä kaatopaikalta Kaivopuisto ja Ullanlinnanmäki on tänään näyttänyt. Tuhansia pulloja nurmikolla ja myös valtava määrä lasisinsirua, paperiroskaa ja jätetttä. Aivan kuvottoman hirveä näkyä. On taas ollut ilmastomuutoksen torjunta täydessä käynnissä. Siinä se taas nähdään. Maailman ympäristörikokset uskotaan saatavan kuntoon, muttei edes oma kotipesä ole kunnossa. Ihmiset ostavat lippuja ilamastotalkoo seminaareihin, mutta edes perusasiat eivät ole kunnosna. Niin perkeleen surullista ja oksettavaa.

Eduskunnassa Hussein al-Taeen on jo sairaalassa toipumassa. Viime vaalikaudella rehvakkaasti esiintynut Antti Lindtman seliiti asiaa aika hiljaisena poikana, aivan kun suussa olsi ollut kuuma peruna. Sairaus on vakava aihe, mutta tässä voi olla pahastikärynnyttä makkaraa. Ettei olisi vain vanha kikka. Vanhaan aikaan moni rattijuoppo joutui sairaalahoitoon, kun olisi pitänyt mennä Seutulaan tekemään teitä. Ehkä demarit ovat muistaneet vanhan kikan. Eduskunnassa tuulee oikein olan takaa, jo ennen kuin hallitus on saatu edes kasaan.

Persujen kiusaaminen jatkuu eduskunnassa. Persut on sijoitettu eduskunnassa äärimmäiseksi oikealla. Tavallaan se on oikein heille, mutta eikä samalla lokiikalla vihreiden pitäisi olla Vasemmistoliiton vasemmalla puolella tai ainkin Vasemmistoliiton ja Demareiden välissä. Kuitenkin pieni se kiusa on eduskunnassakin.

Itsellä on tapahtunut tänään ihmeellisiä asioita. Yksi suuri asia, toinen keskikoinen ja yksi pieni asia. Tuo pienikin asia oli mieleinen, sillä sain lahjaksi tänään Espoon Isosta Omenasta Bulow lakritsia. Maku oli juuri tullut uutuus "tyrnimarja". Olipa hieno rakenne ja maku. Jos tänään kuolen, niin kuolen ainakin onnellisena.

#jätteetkaivopuistossa #roskainenkaivopuisto #jätteetullanlinnanmäki #roskatullanlinnanmäki #vappuroskat #ilmastomuutos #imastoseminaari #ilmastotalkoot #ympräristörikos #demarit #anttilindtman #isoomena #lakrids #lakritsi #eduskunta #vihreät #bulowlakritsi #tyrnimarjalakritsi #sairaalahoito #husseinaltaee #kiusaaminen #kiusaamineneduskunta #rattijuoppo #sairaalahoito #sairaala