26. huhti, 2019

Kysymyksiä

Demarien vankkureiden vetäjä ja puheenjohtaja Antti Rinne esitti tänään 11 kysymystä eduskuntapuolueille- Ehkä jo ensimmäiset kysymykset enteilevät siitä, mitä tuleman pitää. Kärjessä kysymykset ilmastonmuutoksesta ja kehitysapurahoituksesta. Eli Suomeksi, yroitetään pelastaa ensin maapallo ja vasta sen jälkeen Suomi. Eu:ta toivottiin mukaan laittamaan Afrikan asiat kuntoon.

Sinänsä esitetyt kysymykset ovat aika odotettuja. Niillä uskotaan laitettavan Perussuomalaiset kiltisti tai tylysti oppositioon. Kuitenkin Jussi Halla-aholla tuntuu olevan eriittäin kestävä pokerinaama. Jotenkin on sellainen tunne, että vasemmistohallitus oli jo etukäteen kasattu, mutta suomalaiset äänestäjät pilasivat hyvät suunnitelmat. Vasemmistoliiton Li Andersson tuntuu hinkuvan hallitukseen kaikista puheenjohtajista eniten. Hänen intonsa taitaa jopa yliittää RKP:n hallishalut. Se on jo paljon se. Odotettavissa on siis varsin sekavaa politikkaa vapun jälkeen. Aikataulua siirrettiin heti alussa, mikä ei lupaa hyvää Rinteen hallitukselle. Hyvää oli se, ettei Rinne ollut asioiden suhteen turhan rehvakas eduskunnassa. Oneksi kohta on vappu ja voi puhua taas vappusatasista ja velanotosta vappunaamari päässä.

#anttirinne #demarit #sosiaalidemokraatit #rehvakas #perussuomalaiset #pokerinaama #jussihallaaho #vasemmistonliitto #liandersson #rkp #vappusatanen #vappu #velanotto #vaappupuhe #vappunaamari