3. huhti, 2019

Pukeutuminen

Suomen pääministerin tai ulkoministerin pitäisi osata pukeutua. Onhan hän maamme käyntikortti ulkomailla. Valitettavati Juha Sipilä ja Timo Soini eivät ole olleet sitä viime vaalikaudella. Sipilä kuitenkin selvästi edellä Sonia.

Samaa se oli myös MTV pääministeritentissä eilen. Kukaan pääministeriehdokkaista ei saanut eilen aivan puhtaita papereita pukeutumisestaan. Eilisen huonoin oli kyllä helppo valita ja hän oli Pekka Haavisto. Yläpää oli todella tyylikäs, mutta alapää kirkui, kun Kauppatorin lokit. Nimittäin Haavisto teki eilen kunnon Tarzanit ja nilkat vilkkui pelottavan paljaana. Kommentoin eilen asiaa vaimolle. Samasta asiasta mainitsi myäs toimittaja Päivi Lakka tänään Iltasanomissa. Hän mainitsi asian yhteydessä myös Lenita Airiston. Tosiasiassa meikäläinen on ollut asian tiimoiita kartalla jopa ennen Airistoa. Nimittäin huomautin jo asiasta Kalevi Sorsan aikana. Asia oli jopa silloin Iltasanomissa. Perkele eikö asiaa osata opettaa Ulkomisteriössä politikoille. Jos ette usko minua, niin lukekaa kirjasta "Täydelllinen herrasmies" kohta "Oikeiden sukkien valinta". Tuolla mokalla menetetään monta sopimusta ulkomailla. Suomessa se on kansallislaji pesäpallon ohella.

Meidän politikoilla on lähes aina puutteita solmiossa ja solmion solmussa. Halla-aho olisi ollut eilen muuten paras, mutta se ylänappi. Ylänappi oli Soinimaisesti auki tai sitten solmion solmua ei oltu kiristetty oikein. Orpo on muuten aika hyvä, mutta hänellä on tylsiä solmioita ja solmu usein aika kömpelön huono. Rinteellä ja Sipilällä on nyös tylsiä solmioita, mutta heistä Rinne on hiukan parempi. Sipilällä ei viime vaalikaudella ollut pääminiteritasoisia solmioita. Eli eilen oli parannettavaa pukeutumisessa kaikilla ehdokkailla, mutta Haavistolla aivan erityisesti. 

#pekkahaavisto #jussihallaaho #juhasipilä #anttirinne #petteriorpo #solmio #sukat #tarzan #paljaatnilkat #ylänappi #solmiosolmu #timosoini #täydellinenherrasmies #pääministeri #mtv #mtvpääministeritentti #pääministeritentti #kansallislaji #pesäpallo