26. maalis, 2019

Sekavaa

Viimeiset päivät ovat olleet poliittisesti aika sekavia. Tuntuu, ettei mikään puolue ole oikein onnistunut. Persut sekoilevat videoiden muodossa, eivätkä pysty käyttämään momenttumia, kuten Tamminen sanoisi. Nukkuvien puolue saattaa olla suurin onnistuja vaaleissa näillä näkymin. Antti Rinne jatkaa sekavia esiintymistä. Hän ei oikeastaan edes yllä häne omalle normaalille tasolle. Pitää kysyä, että onko Antti oikeasti kunnossa? Eilen illalla Yleellä häneen puheensa oli vielä suht ok. Sen sijaan haastattelussa ilalla tunsin melkein myötähäpeää. Yhden kysymyksen aikana hän jopa kaivoi Sdp:n puolueohjelman esiin, josta tuli kuittia myös haastattelijalta. Onko totta tosiaan tuossa meidän tuleva pääministerimme? Ei olikein hyvältä näytä. Samaa mieltä olivat lähes kaikki aamulla keskustelupalstalla. Noottia tuli rutkasti. Akavan haastattelussa tänään Juha Sipilä vei Rinnettä aika selvästi. Olsiko kuitenkin niin, että nykyinen pääministerimme on selvästi Rinnettä pätevämpi. pääministerin pestiin?

Illalla on vuorossa ylellä Petteri Orpo. Jotenkin häneltäkään en odota paljon mitään. Taloudenhoidossa hänellä on järkeä, mutta tulostehokasta  kongretiaa tarvittaisiin huomattavast enemmän. Pelkällä poliittisella jorgonilla ei pärjää. Kenestä siis toimiva pääministeri Suomeen.

#juhasipilä #keskusta #kepu #anttirinne #sdp #demarit #petteriorpo #kokoomus #kokkarit #yle #akava #pääministeri #ministeri #nukkuvienpuolue #persut #perussuomalaiset #suomi #suomeen