1. helmi, 2019

Uudistus

Ensi viikolla alan tehdä uudistusta kotisivullani. Se tietää useampia päivityksiä päivässä. Urheilukalastuksesta ja vieheistä tulee useampia päivityksiä joka paivä. Tasarit, plkit, lohiperrhot, uistimet ja vaaput ovat sivujen keskiössä. Joka päivä tulee myös ainakin yksi kultturipäivitys. Se sisältää keräilyä, antikkia, museoita ja taidetta. Omia valokuviakin tulee esiteltyä. 

Vaikka sivuille tulee päivityksi antiikkiuistimista lähtien, niin tulen tallentamaan nykypäivän tekijöitäkin. Siten saamme tätäkin päivää taltioitua, mikä on todella tärkeä asia. Nykyisin on runsaasti tekijöitä, joten on tärkeää erottaa tekijät toisistaan. Se ei ole tulevaisuudessa helppoa.

Katsotaan mitä saadaan aikaa. Osa tulevasta on myös itselleni yllätys. Kuvassa tämän aamun kuvaus hienosta Rata kevennetystä tasarista. Todella komeaa on kädenjälki.

#uudistus #kulttuuri #kalastusväline #taide #antiikki #keräilyä #vaappu #lohiperho #tasari #valokuvaus #ratatasari #ratakevennettytasapaino #kevennettytasapano  #käsityö #kädenjälki #keräily #kalastusvälinekeräily #handmade #collector #collectibles #vaappu #uistin #folkart #outsiderart #itetaide