8. marras, 2018

Huutokauppa Helander

Huutokauppa Helanderlilla on kova kirja ja levyhuutokauppa lauantaina 10.11.2018. Ihan älytön määrä vinyyliä, CD-levyjä ja savikiekkoja. Kirjojakin on yli 10000. On siinä iso määrä kirjallisuutta poikineen. Suurin osa levyistä ja kirjoista on huippukunnossa. Suurin osa tavarasta on samasta kuolinpesästä. 

Kyllä tuollaisesta määrästä löytyy historiallisia, muotoilu, ruoka, taide, polittiista, luonto ja sotakirjallisuutta. Tässä kyseisessä huutokaupassa on myös rusaasti shakkikirjallisuutta. Taitaa siellä olla joku eräkirjakin.

Pitää yrittää huutaa muutama laatikko äänitteitä ja kirjoja. Saa nähdä miten käy ja onko paljon porukkaa liikkeellä. Kunpa saisi muutaman laatikon kohteita kotia mukaan. Pitää vain varoa, ettei mopo lähde keulimaan pahasti. Siinä olisi sammakot levällään, jos omistaisi yli 1000 kirjaa. Vaimon ripitys vosi olla lievää pari asteikkoa korkeampi töytäisy. Löytyisi sieltä levareitakin, viritivahvistimia ja vaikka mitä. Pitäsisikö varmistaa omat isänpäivä ja joululahjat? Se voisi olla aika mukavaa, vaikka muutenkin olen ollut todella kiltti. Lauantaina olen valmiina kuin partiopoika.

#huutokauppa #helander #huutokauppahelander #ruoka #eräkirja #kirja #tietokirja #äänite #huutokauppakohde #mopo #isänpäivä #joululahja #partiopoika #historia #muotoilu #design #poliittinenkirjallisuus #levari #levysoitin #viritinvahvistin #shakki #shakkikirjallisuus #sotakirjallisuus #vaimo