18. loka, 2018

Keräilyä

Keräily mikä ihana syy elämälle. Keräillä voi niin monella tavalla ja niin montaa asiaa. Koko ajan tulee uusia keräilyalueita. Osassa vahoja keräilyalueita harrastajat ukkoontuvat ja uusia ei tule tekemälläkään. On hienoa, että uusia keräilyalueita syntyy, mutta tasaisuus olisi valttia. Kyllähän sitä myös itse tähyilee uusia keräilyalueita. Alussa kaikki olisi hauskaa, kun voisi vapaasti tehdä virheitä. Kun ei tietäisi mikä tavara on harvinaista ja mikä ei.

Kuvassa yhden keräilyalueen sankaritar. Varmaankin sinulle tuttu nainen. Jos ei, niin joku on mennyt sinulla keräilyssä ohitse. Häntä on kuvattu moninkertainen määrä Marilyn Monroeen verrattuna Ei siis mikään turha nainen. Häntä sanotaan kuningattareksi.

Tänään sukellan itse keräilyn todelliseen ytimeen. Pääsen katsomaan ja tutkimaan todellista keräilyluolaa. Erään keräilijän mielenkiintoinen elämäntyö. Tavaraa on käsittämätön määrä, usealta eri keräilyalueelta. Tästä erästä riittää ilonaiheita useammalle keräilijälle pidemmäksi aikaa. Tänään siis koen sukelluksen syvälle keräilyn ihanuuteen.

#keräily #keräilyä #marilynmonroe #äijäluola #sankaritar #keräilyluola #keräilyluola #keräilijä #collector #collectibles #esine #elämäntyö #keräilyhulluus #keräilyihanuus