30. syys, 2018

Höyrylaivoja ja ribsejä

Höyrylaivaregattaan Hietalahteen päädyttiin eilen Jaanan kanssa. Yleisöä oli yllättävän vähän paikalla. Suurin osa väestä tuli höyrylaivojen mukana. Sehän ei meidän menoa haitannut, vaan paransi sitä. Tunnelma oli mukavan leppoisa. 

Höyrylaivat olivat upeita ja myös katuruoka. Söimme ravintolalaiva Vernan katuruokaa ja voiko ruuasta tulla onnellisemmaksi. Colamarinoidut ribsit maksoivat vain 5,- ekeä ja mukana oli myös maistuva salaatti Vaimon mielestä paras katuruoka ikinä ja omasta mielestäni ainakin paras hinta/laatusuhde. Juuri tälläistä on hyvä katuruoka, edullista ja maistuvaa. Varmuuden vuoksi söimme kaksi annosta per suu. Suussa napsui kauan vielä kauan ruokailun jälkeen. Loistava tilaisuus. Pitää vierailla ravintolalaivassa joku viikonloppu. Siellä on myös kuulemma hyvää lampaankaretta. Kyllä hyvä ruoka vaan tekee ihmisen autuaaksi.

#höyrylaiva #höyrylaivaregatta #ravintolalaiva #ravintolalaivaverna #hietalahti #viikonloppu #lampaankare #katuruoka #salaatti #salaati #hintalaatusuhde #colamarinoitu #marinaandi #ribsi