7. elo, 2018

Spankey

Viikon puhutuimpia aiheita on ollut vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon Ruotsi-Suomi maajoukkuhengessä Tukholmassa yökerhossa harjoitettu spanking. Lajissa läpsytellään perskankulle avokämmenellä. Tämäkin on tehty tasa-arvon nimissä.  Tuntuukin, että vihreät ovat omineet sanat tasaarvo ja ihmisarvo. Vähän samalla tavalla, kun persut ovat omineet sanan isänmaallisuus ja Suomen leijona. Aalto sanoo, että vain yksi olut oli nautittu. Eri asia sitten oli oliko ilmassa pisteliäs tuoksu? Tosin olen itse ollut baanalta sen verran kauan pois, että en tiedä onko ihan tavallista nykysin riekkua ravintolassa ilman paitaa, välkkyvät baaripillit kaulassa. Kuitenkin Stubb sai jo siitä satikutia, että kehtasi käyttää shortseja ja leikkiä huvipuistossa lasten kanssa. Lyöminen on aina tyhmää vaikka tehtäisiin minkä asian tiimoilta. Yksikin kerta on liikaa.

Tasa-arvoa olisi myös se, että joskus näkisi Touko Aallon vierailemassa vahainkodissa ja olemalla huolissaan  aidosti vahusten hoidosta. Muuten käy niin, ettei kansa usko vihreiden olevan kiinnostunut arjen asioista. Ainakin minä tiedän jo nyt etten äänestä ensi keväänä "vihreitä". Vaikka ovatkin Suomen tämän hetken populistisin puolue, Enkä myöskään "perussuomalaisia" ja "vasemmistoliittoa".

Kuva: Tracey.

#spanking #yökerho #läpsyttely #toukoaalto #lyöminen #vihreät #perussuomalaiset #vasemmistoliitto #vanhukset #vanhustenhoito #arki #arjenasiat