1. elo, 2018

Politiikkaa

Politiikan suurella tantereella on tapahtunut viime päivinä. Yleensä elokuun alussa on hiljaista, mutta ehkä tulevat vaalit saavat latauksen pursuamaan yli ennen aikojaan. Yle kertoi, että Väyrysellä olisi jälleen ongelmia liityen nimien keruuseen puolueelle. Tämä ei sinänsä taida tulla meille yllätyksenä. Ilta-Sanomat taas kertoi kuinka poliisi epäilee Nuorisaatiön vanhan johdon hävittäneen kymmeniä miljoonia.

Kuitenkin ehkä kaikista merkittävin uutinen oli se,  että vihreiden laidansäädäntösihteeri Aino Pennanen kiukutteli lentokoneesssa maahanmuuttajan maasta poistamista vastaan. Asiasta kertoi Iltalehti.  Touko Aalto kehui tekoa Twitterissä tekoa rohkeaksi. Eli tarkoittaako se sitä, että me kaikki voimme alkaa riehumaan lentokoneessa kuten haluamme? Miksi puolueiden pitää puuttua viranomaisten toimintaan?

Kunnpa vihreät taistelisivat vanhusten puolesta yhtä paljon. En ole huomannut vihreiden olevan kiinnostuneita Suomen eläkeläisistä. Toivon, että kun Touko on vanhainkodissa, niin joku muistaa vaihtaa hänelle uuden vaipan, kääntää kyjelleen, pestä vaatteet, viedä ulos ja tarjota  maistuvaa ruokaa. Siinä kaiken välissä hoitaja voisi vaihtaa muutaman sanankin.

Eli politiikassa kaikki oikein hyvin, syksy voi taas tulla.

#paavoväyrynen #yle #vaalit #nimienkeruu #vihreät #lainsäädäntö #twitter #toukoaalto #nuorisosäätiö #ainopennanen #vanhainkoti #lentokone #iltasanomat #iltalehti #keskusta #kepu #vaippa #vaatteidenpesu