30. kesä, 2018

Hyvästi jää

Kello on nyt 4.00, kohta lähden kohti Kaamasen tietä. En tiedä miksi, mutta pakkaaminen sujui heposti. Silloin epäilee, että joku tärkeä jäi pois. Hyttyskone, tussi, maalarinteippi, Off, lohiperhot, uistimet, kelat ja vavat ovat niitä mitä ilman ei tule mitenkään toimeen. Myös pelastautumispuku ja lämpöiset vaatteet ovat tärkeitä. Uimahousuja ei ole mukana, eikä kirjoja. Läppäri sen sijaan on. Siitä voi kattoa leffoja, jos lohenkalastus Tenolla ei luonnistu. Nyt sitä mennään, eikä meinata. Oi ihan elämä!

Eilen oli mukava utttaa Harry Vinnin pätäköitä. Aika monta tuntia siinä vierahti. Määrätyt pätäkät ui todella hyvin, Oiln mielissäni, kun löysin aika monta uppoavaa pätäkkää ja pari suspiakin oli. Jokunen isoain pätäkkä lähti mukaan. Tuota lohivaappujen uittoa pitäisi harrastaa paljon useammin. Se antaa paljon tietoa vaappujen uinneista. Melkein jo näki kuinka lohi syöksyy kohti pyyntä. Ei ehkä meidän, mutta jonkun.

#teno #lohenkalastus, #palastautumispuku #uimahousut #hyttyskone #off #kaamanen #harryvinni #pätäkkä #koeuitto #kela #vapa #uistin #vaappu #uinti #vaapunuinti