29. kesä, 2018

Kaaos

Jos kaaosteoria on olemassa maimankaikkeudessa, niin sen päivä on koittanut tänään ainakin minulle. Pitäisi tehdä vielä niin monta asiaa tänään. Ei olisi järkevää lähteä uittamaan vaappujakaan altaaseen, mutta yritän revetä siihenkin. Tai sen tärkeysaste on nostettu uudelle tasolle. Tavaralistaan tehnyt muutamia lisäyksiä aamulla. Hyvin hiljaista Tenolla tuntuu nyt olevan. Loma on kuitenkin aina lomaa, joten ei oteta päänsärkyä siitä.

Kuvassa Harry Vinnin vaappuja ja pätäköitä lähdössä uimaan uittoaltaaseen. Kun aamulla valitsin noita malleja, niin olin taas kerran hämmästynyt. Kyllä on hienoja sävyjä ja värejä. Noissa on kyllä sellaisia värejä, mitä ei ole kellään muulla tekijällä. Onhan joukossa tietysti normaalejakin värejä. Tänään pitisi löytyä vähäeleisiä vaappuja, sillä vettä on Tenossa aika vähän. Silti joku isompikin kapula lähtee mukaan yliärsykkeeksi. Katotaan mitä tuleman pitää. Elämme kiireisiä aikoja pienen matkaajan elämässä ja valtionhallinnossa.

#harryvinni #vaappu #pätäkkä # teno #lohi #tenojoki #uittoallas #valtionhallinto #kaaosteoria #maailmankaikkeus #uimakoulu #väri #kalastus #urheilukalastus