27. kesä, 2018

Kisastudio

Ensi tiistaina aukeaa kisastudio. Eikä kyseessä ole moukarinheitto, eikä edes MM-jalkapallo. Kisastudio aukeaa Tenolta ja kyseessä on vanha perinteinen suomalainen laji eli lohensoutu. Siinä olemmekin aivan oikeutetusti maailman parhaita. Siinä ei tarvita näkökannan muodostamiseen edes niitä kuuluisia Mertarannan laseja.  Ainakin yksi postaus yritetään saada kotisivulle päivittäin. Koette soutajien kanssa yhdessä suurimmat pettymykset.

Vielä nyt on olo varovaisen toiveikas. Nyt kerätään vaappuja kasaan. Pääosin kolmesta merkistä koostuu Tenon pakki. Ne ovat Harry Vinnin Habanero, Jouko Niemivaaran Jan-vaappu ja Markku Kemppaisen-vaappu. Tänään olen kasaillut Kemppaisia viehepakkiin. Kuvassa on osa niistä Kemppaisista mitkä lähtevät mukaan reissulle Suomen halki.

Säätiedotukset ovat kyllä ihan laidasta laitaan. Norjan säätiedotus lupaa lämmintä koko viikoksi ja Suomen taas kylmempää ja sateisempaa. Toivon, että kerrankin Suomen säätiedotus olisi oikeassa. Nyt ei ehdi ottaa sääennustusta kirahvilta, joka sekin oli varsin luotettava sääennustaja. Lämötiloissakin on 7-9 asteen eroja. Se on aika iso heitto. pelkäänpä, että norjalaisten sääennuste on oikeassa. Heillä kun on vähän enemmän tekniikkaa vuoristossa. Jos lämpö iskee päälle, niin silloin saa ainakin uittaa Green Highlanderia lohiperhoa ahkerasti. Se kaikki nähdään Nuorgamissa ensi viikolla. Osta popparit kisastudioon jo valmiiksi.

#greenhiglander #lohiperho #lohi #atlanninlohi #vaappu #habanerovaappu #harryvinni #markkukemppainen #joukoniemivaara #janvaappu #sääennustus #norja #suomi #sade #aurinko #säätiedotus #jalkapallo #mmjalkapallo #tenojoki #tenoriver #salmonfishing #salmon #angling #sportfishing #lustfiske #sportfiske #urheilukalastus #vaappu #uistin #viehe #kalastus