24. touko, 2018

Haluttomuus

Halottomuudesta näyttää tulleen megatrendi maailmalla. Etunenässä japanilaiset, joita ei kiinnosta seksi, eikä lasten teko. Ainoastaan mangan lukeminen kiinnosta metrossa ja kotona. Jos katsoo suomessakin tilastoja, niin samaan suuntaan mennään meilläkin. Lapsia syntyy vähemmän kuin koskaan. Samaan aikaan huudetaan apuun ulkomaalaisia työntekijöitä, vaikke heistä valtosa päätyy kortistoon. Kaikista surullista on se, kun nuori mies kertoo haluttomuudestaan televisiossa.  Meidän sukupolvi kävi tuon ikäisenä niin kuumana, että testosteronit meinasivat lentää kattobetonista läpi.  Miesten haluttomuus kasvaa koko ajan. Naiset valittavat, etteivät heidän miehensä ole käyneet hoitamassa pitkään aikaa puutarhaa. Ahkeralle kyntäjälle olisi monta työpaikkaa tiedossa.

Ennen vanhaan yksin oleville ihmisille oli tärkeä väline känny. Nykyihmiselle tuohon on tullut pari kirjainta lisää eli kännyKKÄ. Tuon ihme kapula mitä pitää räplätä koko ajan. Kannykkä on korvannut hyväilyn, hymyilyn, koskettelun ja katselun. Onko kaikki flirtti, seksuaalisuus, intohimo kuollut. Mitä on jäänyt jäljelle? Kysytäänkö kohta ensitreffeillä, että ethän vaan harrasta seksiä? Nekin jotka sitä vielä harrastavat tekevät sitä pikaisesti. Pikaseksi parin pikakahvin jälkeen. Kohta on jälljellä monotoninen ihminen, joka odottaa sitä, että robotti korvaa hänet työpaikalla ja makuuhuoneessa. Vain kännykkä pelastuu.

Kuva: Exey Panteleev.

#seksi #parisuhde #lapsi #haluttomuus #aviolitto #puutarhuri #manga #japanilaiset #seksuaalisuus #testosteroni #kännykkä #monotoninen #makuuhuone #robotti erotic #erotiikka