2. huhti, 2018

Parikkalan patsaspuisto

Eilen tuli käytyä jälleen Parikkalan patsaspuistossa ja lunta oli vielä runsain mitoin. Yritämme kuvata puistoa Jaanan kanssa eri vuodenaikoina. Kesällä pitää kuvata puistoa myös yöllä, sumussa, sateella ja aamukasteessa. Talvella oli mukava käydä, kun kävijöitä on vähemmän. On huomattavasti helpompi ottaa kuvia. Eilen oli monessa kohtaa hyvä valo. Patsaan patinaan antaa valo aina mukavaa lisämomenttia. Veijo Rönnkösen patsaat näyttävät eri valoissa aivan erilaisilta. heijastukset antaa patsaisiin vangitsevaa lisämomenttia. Sinänsä kuvaaminen on aika raskasta, kun mielikuvitus lähtee aina puistossa todella villiin laukkaan. Eilen sai taiteilla myöskuvatessa, ettei liukastunut.

Tulomakalla kuvasin latoja ja sain upean kuvasarjan laulujoutsenista. Lappeenrannassakin tuli pikaisesti käytyä katsomassa Saimaan talviulkoilua. Todella mukava päivä siis. Tänään ei ole yhtä mukavaa, kun pitää jatkaa omaa muuttoa.

#laulujoutsen #joutsen #veijorönkkönen #patsaspuisto #sculpturepark #parikkala #parikkalanpatsaspuisto #lappeenranta #saimaa